Vår historie
Interessen for soppdyrking startet da Pedro og Mikkel ble lei av å lage hjemmelaget øl. Vi trengte en ny utfordring, noe uvanlig. Hvorfor sopp? Vel, vi var nok litt beruset av alt det hjemmelagde ølet, men også fordi det virket morsomt på den tiden hvordan folk stadig spurte om vi dyrket magiske sopper – noe vi for øvrig ikke gjør, selv den dag i dag.
For å gjøre en lang historie kort: Vidar ble med oss, og sammen begynte vi å dyrke matsopp i et forlatt bombeskjul på Storhaug i Stavanger. Etter en lang og slitsom prosess med å rydde, male, kaste mugne møbler og så videre, gjorde vi endelig det gamle, våte og dystre stedet om til en koselig, underjordisk soppfarm.
I dag spesialiserer vi oss på å dyrke østerssopp så effektivt som mulig, med svært lavt energiforbruk. Vi utforsker også potensialet til mycel for å erstatte plast. Vi selger fersk sopp til privatpersoner, catering og restauranter, og vi selger også produkter som hjelper folk med å dyrke sin egen sopp hjemme, som våre dyrkesett som er klare til bruk.
Vi håper du liker produktene våre, og ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål!
